2018-03-23T11:31:51+02:00

Anja Bay, smertefri fødsel: Anja Bay metoden

“Elin har begået en genistreg med sit online-forløb til dig, der har født og vil i form igen.

Det er simpelt, effektivt, tager udgangspunkt i din hverdag, det er formidling, når det er bedst – og helt ærlig, hvem af os får nogensinde brugt abonnementet til fitnesscenteret? Her kan du logge ind, når det passer dig og træne, når du har tid. Jeg giver det mine varmeste anbefalinger til alle, der vil have en god rutine med at komme i form efter fødslen. Elin kan sit kram!”

Fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel™
www.smertefrifødsel.dk

2018-03-23T11:34:48+02:00

Kia Hoffgaard, mor til 3

Selv 12 år efter første fødsel og 7 år efter sidste er der god effekt

7 år efter tredje og sidste fødsel havde de røde alarmklokker blinket længe i forhold til smerter fra lænden. Jeg vidste godt, at det var fokuseret og specifik træning samt ændring af mine bevægelser i det daglige, der skulle til og jeg havde dårlig samvittighed. Jeg orkede bare ikke at gå igang med et kedeligt træningsprogram indendørs på en måtte, når jeg nu hellere ville ud i naturen og få pulsen op. En morgen kunne jeg knap sætte mig på min cykel på grund af lændesmerter. Jeg måtte indse, at ville jeg kunne gøre de ting, jeg holder af at gøre, var det nu, jeg skulle gøre en indsats for at få kroppen på ret køl igen. Her 10 uger efter jeg er gået i gang med det online træningsforløb hos Elin på elinsolheimdk er min Recus Diastase (”delte mavemuskler”) mindsket til 1 fingersbredde fra 4-5 fingersbredder ved start OG mine lændesmerter er markant mindsket. Nu kan jeg så småt igen begynde at løbe, køre mountainbike, padle kajak, vandre med tung rygsæk, stå på ski, arbejde i haven og i det hele taget have en god hverdag uden at lændesmerterne tager energien. Og ja det er et træningsprogram på en måtte, men det er overskueligt tidsmæssigt og så meget mere end det, da der er meget fokus på de gode bevægelser i hverdagen. Motivationen kommer helt af sig selv, når effekten mærkes så tydeligt.

2018-03-06T09:44:14+02:00

Birthe Matzen Bech, Sundhedsplejerske

“Jeg taler altid med mødre om vigtigheden af at de kommer i form efter fødselen. Vigtigheden af at træne bækkenbund og kerne, inden de begynder på løb, Crossfit og andre bækkenbundsbelastende sportsaktiviteter, så de undgår inkontinens. Desuden har en velfungerende bækkenbund betydning for sexlivet.

Så spørger mange “Hvordan skal vi få tid til det?” Her har Elin udviklet et flot koncept.

Et træningskoncept som forener det fysiske behov for træning, med vilkårene i en travl hverdag som mor.

Det er et komplet forløb, som leder en sikkert gennem faserne, mens man bliver stærkere, og holder en motiveret undervejs. Jeg ser det som et realistisk bud på træning, som får bækkenbund og mave til at fungere godt igen, men også gør det muligt at få det gjort.Ved at følge konceptet opnår man at blive stærkere, og gøre noget godt for sig selv som mor, uden at lægge yderligere tidspres på sig selv ved at skulle ud af døren og få træningen til at passe ind i kalenderen!”

2018-03-06T09:44:43+02:00

Mia Bruus, mor til 2

“Før jeg startede gik mine tanker på om jeg ville få noget ud af det da jeg som tidligere rytter og crossfit-instruktør føler mig stærk generelt.

– Men jeg er blevet rigtig glad for det overskuelige program og bedst af alt, så kan jeg mærke og se en forskel. Jeg kan se at min mave er fladere og føle veltilpashed i hele min krop, og særdeleshed i min bækkenbund. Jeg er faktisk der at jeg får en smule ubehag i kroppen hvis jeg skipper træning ;)”

Ved afslutning:

Jeg vil bare fortælle hvor glad jeg har været for det! Dit program har helt klart været en afgørende faktor for at jeg har kunnet gennemfører politiets optagelsesprøve allerede 3,5 måned efter fødslen af min dejlige søn.
Hele måden det er sat op på gør det super overskueligt mens man har et lille spædbarn og gerne vil igang med at gøre noget for sin krop igen.
– udover kan jeg prale af at ha’ en helt flad mave med begyndende six-pack her næsten 7 måneder efter fødslen – og det er uden tvivl dine øvelser der har hjulpet min krop til at finde den rigtige kontakt igen – og det er skønt!”
2018-03-06T09:44:56+02:00

Mette bach Thestrup, mor til 2

“Det største forbehold jeg havde overfor online træningen på SOLHEIM var, at det lød for godt til at være sandt.

Ja, ja, fladere mave og en stærkere krop med 10 minutters daglig træning! Nu er jeg i gang med modul 4 og har været i gang i 2 1/2 måned. Mit forbehold er gjort til skamme på trods af, at jeg ikke har kunnet træne dagligt hver uge: Jeg bliver stærkere uge for uge, min kropsbevidsthed skærpes, selvværdet vokser og generne fra bækkenløsning i to graviditeter fortager sig. Selv gamle og uhensigtsmæssige bevægemønstre er ved at blive brudt. Jeg har fået et nyt dagligt mantra: “Strit med numsen, Mette”. Så det gør jeg!”

2018-03-06T09:45:07+02:00

Sarah Kofoed, mor til 2

Jeg har været SUPER glad for træningen.

Jeg fik rigtigt hurtigt genoprettet min styrke…der var helt i skoven efter to graviditeter lige efter hinanden. Derfor kan jeg nu genoptage min almindelige træning.
Jeg anbefaler dig til alle mine med-mødre 🙂 Jeg har iøvrigt haft “springerknæ”…..der faktisk er blevet et helt almindeligt knæ nu. Det er uden tvivl dine øvelser der har hjulpet.
2018-03-06T09:45:15+02:00

Tina Olsen, Mor til Olivia på 1 1/2 år

“Jeg har døjet rigtig meget med ondt i ryggen, så meget at jeg nogen gange kunne være helt skæv, og have svært ved at komme ud af sengen om morgenen. Efter jeg er begyndt at træne med SOLHEIM har jeg næsten ingen smerter i ryggen, og føler mig stærk til en aktiv hverdag med en tumling. En ekstra bonus er jeg har fået smallere lår – noget jeg aldrig troede skulle ske…”

2018-04-15T19:47:34+02:00

Laila Pedersen: Baby ninja

“Har netop været et par dage i Skotland ifm arbejde. Lange dage på kontoret, lange aftener på et hotelværelse og halvdårlig mad…ville gerne ud at gå, men ak der var meget trafik – ikke så hyggeligt.

Jeg kom i tanke om, at jeg jo bare kunne logge ind på Elins fantastiske træningsprogram via min iphone og lave god træning – lige der på hotelværelset! Som sagt så gjort. Det er virkelig noget, der kan laves alle vegne! Tak Elin Solheim.”

2018-03-06T09:45:39+02:00

Silje Rueslåtten, mor til Tilda

“SOLHEIM er nem og enkel træning af høj kvalitet, hvor jeg føler mig sikker på at jeg træner min mor-krop rigtigt op. Det tager kort tid, og det bedste af alt er, at det er til at overskue, så jeg faktisk får det gjort.”

2018-03-06T09:45:51+02:00

Line Hjorth, mor til Carla og David

“Jeg har fået lov til at prøvekøre Elins træningsprogram, og jeg har allerede mærket ændringerne i min krop!

Jeg er 42 år og mor til David på 17 og Clara på 1,5 år, og jeg har hverken haft overskud eller tid til at få min krop på rette spor efter fødslen. Men på få dage med Elins program har jeg følt at min holdning blev bedre, og jeg fik en følelse af at mærke min krop igen. De muskler som havde glemt de havde en funktion er ved at vågne igen, og der hvor jeg føler mig lidt slap fornemmer jeg nu at der er håb. Men vigtigst af alt så giver det energien tilbage, hvilket jo er for skønt! Det er utroligt så lidt der skal til hvis man gør det rigtige! Kan varmt anbefales.”