Privatlivspolitik og betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle produkter fra SOLHEIM, og referer til SOLHEIM, Elin Solheim og www.elinsolheim.dk, som den samme

Webshop

På www.elinsolheim.dk kan du købe produkter i vores webshop.

Alle priser er dagspriser inkl. moms, og opdateres løbende. Når du handler med elinsolheim.dk indgås aftaler på dansk. Der er mulighed for at se tidligere ordrer ved en login-mulighed på hjemmesiden. Du skal være fyldt 18 år for at handle på elinsolheim.dk.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb skal du igennem følgende trin:

  • Find de/de produkter du ønsker, læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til kassen. Indtast dine personlige oplysninger. Godkend vores forretningsbetingelser. Tjek at alle oplysninger er korrekte, og godkend købet.
  • Et køb hos SOLHEIM kræver oprettelse af brugerlogin.

Betaling

Hos www.elinsolheim.dk kan der betales med: Dankort, Mastercard, Visa/Dankort og American Express. Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves på dit kort, når du godkender købet. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken elinsolheim.dk, eller andre, har mulighed for at læse dataene.

Fortrydelsesret

Selv om du har adgang til de digitale produkter vi sælger online med det samme, er der 14 dages fortrydelsesret på købet. Inden fortrydelses fristens udløb – dvs. senest på 14. dagen efter købsaftalen blev indgået, skal du give skriftlig (pr. e-mail) eller mundtlig besked om, at du har fortrudt aftalen. Det beløb du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil således blive tilbagebetalt til dig inden 30 dage.

Tilfredshedsgaranti

SOLHEIM giver desuden 30 dages tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke mærker en forskel på bare 4 uger, hvor du følger modulerne, får du pengene retur. Vil du benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du give SOLHEIM skriftlig (e-mail) eller mundtlig besked inden der er gået 30 dage fra købsaftale ved dit sign-up. Det beløb du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil herefter blive tilbagebetalt til dig inden 30 dage.

Abonnement og opsigelse

Dit abonnement udløber ikke, og der er ingen bindingstid. Abonnementet fornys månedligt automatisk på den gældende abonnementspris. Du kan opsige aftalen uden varsel, når du vil, inden kommende betalingsperiode, men den måned der allerede er betalt for, refunderes ikke (undtagelse er når der benyttes fortrydelsesret eller tilfredshedsgaranti).

Aftalen kan opsiges via vores website www.elinsolheim.dk når du er logget ind under din profil. Du kan altså ikke opsige abonnementet via mail.
PS! 
Er du en af de kunder der er flyttet fra den gamle platform (det vil sige at du allerede var kunde inden 20.03.21, kan du også opsige ved at sende en mail til [email protected], hvis knappen OPSIG ikke er at finde (det skyldes migrationen).

Du har adgang til alle dine købte træningsmoduler og tilhørende materiale så længe du er medlem. Ved en evt. opsigelse har du fortsat adgang i 30 dage fra sidste betalingsdato, uanset hvornår du skulle opsige dit abonnement i den periode. Du kan være medlem så længe du vil. Der er ingen mulighed for at downloade materialet.

  • Dit abonnement bliver fornyet hvis du ikke har opsagt det, og så længe det kreditkort der er brugt til at oprette abonnementet er gyldigt.
  • Hver gang dit abonnement fornys, får du en kvittering pr. mail. Derudover kan du altid se alle kvitteringer under “Min konto”, “Mine fakturaer”.
  • Hvis dit kort er udløbet eller skal skiftes kan du gøre det når du er logget ind under din profil på www.elinsolheim.dk.
  • Dersom du ønsker at skifte fra abonnement til Samlet Pakke kan du få 1 måneds abonnement krediteret. Du skal opsige dit abonnement selv, og herefter købe Samlet Pakke når dit abonnement er udløbet. Send en mail til [email protected] for at gøre opmærksom på dit skift, og få beløbet krediteret. 

Samlet Pakke

Dette produkt købes ved et engangsbeløb. Det har en løbetid på 18 måneder, og ophører automatisk efter dette.

Hvis du vil skifte fra abonnement til Samlet Pakke, skal du først opsige dit abonnement.
Du skal opsige dit abonnement selv, og når fornyelsen af abonnementet forfalder vil det  udløbe og lukkes. 

Når abonnementet er udløbet (30 dage efter sidste genneførte betaling) kan du købe Samlet Pakke med samme login.

Dersom du ønsker at skifte fra abonnement til Samlet Pakke kan du få 1 måneds abonnement krediteret (gælder ikke når der i forvejen gives rabat). Send en mail til [email protected] for at gøre opmærksom på dit skift, for at anvende muligheden for kreditering, og så vi kan sætte modulerne til der hvor du var nået til. 

PS! Husk at opsige dit abonnement.


Kundens ansvar

Følgende er kundens ansvar:
  • Sørge for kundens personlige oplysninger er korrekte og opdateret.
  • At kreditkortet der bruges er gyldigt og kunden har ret til at bruge det.
  • Kunden skal selv aktivt opsige abonnementet for at det skal ophøre.

Kriterier for at benytte onlineforløbet

At der er gået min. 6 uger siden vaginal fødsel + grønt lys ved læge check
Eller:
At der er gået min. 8 uger siden kejsersnit + grønt lys ved lægecheck.

Persondatapolitik

Cookies

Hvad er en cookie?

En cookie er en fil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet IT-udstyr. Ved brug af cookies på vores hjemmeside gør www.elinsolheim.dk det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider du besøger, hvilke funktioner du bruger, samt hvornår og hvor længe det sker.
Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer.

Vi benytter egne cookies og cookies fra tredjeparter med det formål at optimere dit besøg på vores hjemmeside ved at sikre funktionalitet, generere statistik og huske dine præferencer samt til brug for markedsføring, så vi kan optimere vores reklametiltag på sociale medier. Vi placerer først cookies, som kræver dit samtykke, når du har givet os det i Cookiedeklarationen. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Så snart du tilbagekalder dit samtykke, vil der automatisk blive blokeret for de pågældende cookies i din browser. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af den placering af cookies på dit IT-udstyr, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækningen.

Du skal være opmærksom på, at vores hjemmeside muligvis ikke fungerer optimalt, hvis du ikke accepterer cookies.

Når vi anvender cookies, behandler vi kortvarigt din IP-adresse. IP-adressen kan blive delt med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.elinsolheim.dk

Nødvendig (28)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__cfduid www.elinsolheim.dk Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik. 29 dage HTTP Cookie
__utma  www.elinsolheim.dk Indsamler data om antallet af gange en bruger har besøgt hjemmesiden samt datoer for første og seneste besøg. Anvendes af Google Analytics.  2 år  HTTP Cookie
__utmb  www.elinsolheim.dk Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren kommer ind på hjemmesiden. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på hjemmesiden varer.  1 dag  HTTP Cookie
__utmc  www.elinsolheim.dk Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren forlader hjemmesiden. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på hjemmesiden varer.  Session HTTP Cookie
__utmt  www.elinsolheim.dk Anvendes til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.  1 dag  HTTP Cookie
__utmv  www.elinsolheim.dk Gemmer brugerdefinerede trackingparametre til brug i Google Analytics.  2 år  HTTP Cookie
__utmz www.elinsolheim.dk Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på og hvilke søgeord, der blev brugt. Anvendes af Google Analytics.6 mdr. HTTP Cookie
_fbpwww.elinsolheim.dk Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP Cookie
ads/ga-audiencesgoogle.comAnvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.SessionPixel Tracker
ATNatdmt.comMålretter annoncer baseret på adfærdsmæssig profilering og geografisk placering.2 årHTTP Cookie
CookieConsentwww.elinsolheim.dk Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP Cookie
frfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP Cookie
IDEdoubleclick.netGemmer brugerdefinerede trackingparametre til brug i Google Analytics.  1 årHTTP Cookie
pagead/1p-user-list/#google.comIndsamler data om brugerens interesse i specifikke produkter eller begivenheder på tværs af hjemmesider. Indsamler også data om brugerens navigation imellem hjemmesider. Benyttes til at optimere samt måle på annoncernes effektivitet. Benyttes yderligere til at facilitere betaling af henvisnings-gebyrer imellem hjemmesider.SessionPixel Tracker
pagead/landingdoubleclick.netIndsamler præferencedata på en specifik bruger på tværs af hjemmesider. Formålet er at optimere annoncernes relevans, samt sikre at den samme bruger ikke får vist den samme annonce flere gange end tiltænkt.SessionPixel Tracker
test_cookiedoubleclick.netAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.1 dagHTTP Cookie
trfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.SessionPixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comForsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.179 dageHTTP Cookie
vuidvimeo.comIndsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden såsom hvilke sider der er læst.2 årHTTP Cookie
wc_cart_hash_#www.elinsolheim.dkAfventerPersistentHTML Local Storage
wc_fragments_#www.elinsolheim.dkAfventerSessionHTML Local Storage
YSCyoutube.comRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.SessionHTML Local Storage
yt-remote-cast-installedyoutube.comGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesyoutube.comGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idyoutube.comGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodyoutube.comGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appyoutube.comGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-namewww.elinsolheim.dkAfventerSessionHTML Local Storage
Marketing (2)
Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.
NavnUdbyderFormålUdløbType
_fbcwww.elinsolheim.dkDenne cookie benyttes af Facebook til at målrette annoncer baseret på brugerens adfærd og præferencer på tværs af hjemmesider. Cookien indeholder et krypteret ID, der giver Facebook mulighed for at identificere brugeren på tværs af hjemmesider.3 mdr.HTTP Cookie
RULdoubleclick.netBenyttes af DoubleClick til at afgøre, hvorvidt annonceindhold på hjemmesiden er blevet vist korrekt - Formålet er at højne effektiviteten af deres markedsføring.1 årHTTP Cookie

www.elinsolheim.dkanvender følgende cookies:


  • Permanente cookies, der lagres på din computer, og dermed gør det muligt for os at genkende din computer næste gang, du besøger vores hjemmeside, således at din brugeroplevelse hos os forbedres.
  • Midlertidige cookies, der er knyttet til dit aktuelle besøg på vores hjemmeside og slettes fra din computer, når du lukker din webbrowser.
De to typer af cookies kan endvidere inddeles efter, hvem der placerer de forskellige cookies på hjemmesiden:

  • Førsteparts cookies, der placeres af hjemmesiden www.elinsolheim.dk, og
  • Tredjeparts cookies, der placeres af vores leverandører og samarbejdspartnere, der har elementer indlejret på vores hjemmeside.
Sådan fjerner du cookies manuelt:
Hvis du ikke ønsker, at der sættes cookies på din computer, kan du vælge at fjerne disse manuelt. Dette gør du ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete] eller via dine browserindstillinger.

Nedenfor finder du vejledninger til, hvordan du manuelt kan blokere cookies for www.elinsolheim.com og fjerne cookies i de forskellige mest anvendte browsere:

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger er:
SOLHEIM ApS
CVR-nr- 40618384
Vedbæk Stationsvej 21B, 1.tv
2950 Vedbæk

Dine personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse

Disse oplysninger kan du ændre når du er logget ind under din profil. Det er dit ansvar at holde dine oplysninger ajourførte og korrekt.

Formålet med at registrere dine personoplysninger er at kunne opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig, og levere varen til dig. Hjemmelsgrundlaget er således databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b.

Vi gør særskilt opmærksom på, at vi ikke behandler eller har adgang til dine kortoplysninger.

Vi har en forpligtelse til at opbevare regnskabsoplysninger i fem år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Vi opbevarer derfor dine personoplysninger fem år efter udløbet af det regnskabsår, hvori du foretog dit køb.

Såfremt du har købt et abonnement, sletter dine oplysninger fem år efter udgangen af det regnskabsår, hvori du opsagde abonnementet.

Øvrig korrespondance vi måtte have med dig – eksempelvis via mail – slettes som udgangspunkt 2 år efter udgangen af det regnskabsår, hvori de blev indsamlet.

Vi videregiver kun dine personoplysninger til vores databehandlere, som hoster vores system, og sørger for betryggende back-up af dine personoplysninger. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjemand, medmindre det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger tilsyneladende gyldig retskendelse.

Dine rettigheder

Som registreret hos SOLHEIM, har du altid følgende rettigheder:
Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.


Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Du har også ret til at få dine oplysninger suppleret med yderligere oplysninger, hvis dette vil gøre dine personoplysninger mere fuldstændige og/eller ajourførte.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig.

Ret til begrænsning af behandling
Du har i særlige tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Dette gælder dog kun, hvis vores behandling hviler på databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e og f. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i nogle tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

For at gøre brug af dine rettigheder, bedes du rettes henvendelse til SOLHEIM via e-mail: [email protected]

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine oplysninger, bedes du i første omgang rette henvendelse til os på [email protected] Er du ikke tilfreds med vores svar, har du ret til at klage til Datatilsynet. læs mere herom på www.datatilsynet.dk

Din godkendelse

Ved at bruge SOLHEIMs website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Hvis vi i fremtiden ændrer vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Fortæl os hvad du mener

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformular på vores website, eller til [email protected]

Vi opfordrer til god kutyme og adfærd i vores online netværk, og forbeholder os retten til at udelukke medlemmer der ikke overholder dette.

Ophavsret

Elin Solheim har alle rettigheder til de leverede digitale produkter, og alt materiale som stilles til rådighed ved køb af det digitale produkt. Ved køb af abonnement opnås brugsret til produkter og materiale, og brugsretten er personlig. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug, og må ikke videregives til tredjemand, ej heller af andre professionelle, eksempelvis andre fysioterapeuter.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, de er købt til, herunder må de ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med SOLHEIM. Elin Solheims navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret, og må ikke kopieres, downloades, reproduceres eller distribueres under nogen form, hverken helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra SOLHEIM.

Vi fastholder vores ophavsret på billeder, video og tekst som vi selv har taget, lavet og skrevet på dette site. Såfremt billeder, videoer, tekster eller Elin Solheims navn anvendes i strid med bestemmelsen, og uden vores samtykke, vil vi fakturere dig 2.000,-/pr. billede, 6000,-/pr film, samt 1000,-/ pr. tekst. Vi forbeholder os retten til at stille flere krav eller foretage andre handlinger vi mener er nødvendige.

SOLHEIM forbeholder sig retten til at kunne opsige en aftale uden varsel. Vi tilbagebetaler i så tilfælde hvad der svarer til beløbet for den betalingsmåned som bruger ikke får fuldført og afsluttet.

Uoverensstemmelser mellem Elin Solheim og køber skal afgøres efter dansk ret ved Københavns Byret som første instans.

Vilkår for online træningsforløb og online vejledning

Materialet på www.elinsolheim.dk er udarbejdet til oplysning og undervisning, og skal ikke opfattes som behandling af specifikke sygdomme eller sundhedsproblemer, ej heller som fysioterapeutisk behandling.

Materialet er udviklet på baggrund af evidens, litteraturstudier og kliniske erfaringer, og bygger på Elin Solheims faglige ekspertise som fysioterapeut. Informationerne på dette website skal ikke bruges til diagnosticering eller behandling af sygdom og funktionsproblemer, eller til at foreskrive anden behandling. Læge skal altid kontaktes, ved mistanke om sygdom eller behandlingskrævende medicinske problemer.

Vi gør meget ud af at informationerne i materialet er korrekte og opdaterede, men brug af materialet er altid på købers eget ansvar. Alle opnåede eller ikke opnåede resultater ved køb og brug af produktet, samt evt. skader opstået i forbindelse med brug af produktet, er købers eget ansvar.

Vi gør alt for at vores website kører som det skal, uden gener for dig som bruger. SOLHEIM forbeholder sig dog retten til, at websitet midlertidigt kan være ude af drift på grund af tekniske problemer der er ude af vores kontrol.

Træningsvilkår

Hvis du har alvorlige graviditets relaterede gener, eller andre ikke-graviditets relaterede gener (så som brok, prolaps af bækkenets organer, alvorlig og kronisk diagnosticeret Rectus Diastase, bækkenløsningssmerter, ischias smerter eller fødselsdepression), anbefaler vi at du altid bliver visiteret af læge og/eller fysioterapeut inden du går i gang med enhver form for træning. Du anbefales også at kontakte Elin Solheim via mail [email protected] inden du starter forløbet, hvis du har spørgsmål til nogle af disse gener.


Alle risici forbundet med træningen, er købers eget ansvar.


Det er ikke alle tilstande som kan påvirkes positivt ved træning alene, og det er i sådanne tilfælde vigtigt at tale med din læge, eller anden sundhedsprofessionel om det, og evt. bede om henvisning til en fysioterapeut som har speciale i kvindens bækken og bækkenbund, eller et andet speciale der passer med dit problem. På den måde kan du få den bedst mulige behandling og det mest effektive genoptræningsforløb for dit problem.


Abonnementet har et design, hvor træningsmodulerne udvikler sig gradvist over tid. Skulle du alligevel ikke følge denne vejledning om gradvis øget belastning og udvikling over tid, er det på købers eget ansvar.


Hvis træningen påvirker dig negativt, eller har en uønsket effekt, skal du stoppe med at følge modulerne, og kontakte Elin via [email protected] for yderligere vejlendning, samt du anbefales at kontakte din læge vedrørende problemet.
Created with