Efterfødselstræning i København

SOLHEIM udbyder efterfødselstræning i København, fra hovedkontoret og klinikken lidt nord for København, i det lille fiskerleje Vedbæk

Missionen med SOLHEIM Bevæg Dig Stærk har fra første dag været, at gøre viden om efterfødselstræning mere tilgængelig. Det har ført til udvikling af onlineforløbet hvor tusindevis af kvinder har deltaget, og hvor mange vender tilbage og følger forløbet efter flere fødsler.

Undervisning i funktionel efterfødselstræning

Det har desuden ført til at Elin Solheim i dag underviser fysioterapeuter og andre professionelle i funktionel træning af bækkenbund og delte mavemuskler.
Og det betyder også, at efterfødselstræning bliver italesat og demonstreret som noget alle kvinder kan have glæde af selv om det er længe siden de fødte.
For vi har en efterfødselskrop hele livet, og hvordan du træner den og bevæger dig, har betydning hele livet. Hos SOLHEIM lærer du hvordan du kan træne mindre, men klogere. Og bevæge dig bedre og mere.
At gøre træningen mere tilgængelig betyder også, at Elin Solheim fra kontoret nord for København kan supportere og vejlede kvinder i efterfødselstræning både i København og i hele resten af landet, samt udenfor landegrænserne.

Få hjælp til din efterfødselstræning i København

Når vi kvinder kommer til efter fødsel træning har vi vores kropslige historier med os, selv om de ikke altid kan ses. Historierne kan være positive ved en krop der kommer sig hurtigt. Men det kan også være svære historier om forskrækkelsen ved en krop der slet ikke føles som før, eller som responderer anderledes eller dårligt på træning og belastning.

Jeg vil også våge at påstå at vi desværre alt for ofte kommer til at tage de svære kropslige historier med os videre i livet, dersom vi ikke får hjælp.
Til efterfødselstræning kan der i en større gruppe kvinder, være enkelte der oplever, at træningen faktisk er for hård eller for krævende.
Og mange af os oplever tabuer der gør, at det kan være svært at sige højt til andre mødre eller veninder, hvis det er svært at holde på vandet til træning. Det er nemt at komme til at tro, at de andre ikke oplever samme problem. Og det er nemt at komme til at tænke, at det nok er fordi man ikke har lavet nok knibeøvelser. Der kan også være en tidsmæssig forventning til, at man ”burde” have styr på det på nuværende tidspunkt, og at det har de andre åbenbart.

"I værste fald kan et kropsligt nederlag ved at møde til træning der er for hård for tidligt efter en fødsel, gøre at man undgår træning helt. Så man undgår flere nederlag."

SOLHEIMs onlineforløb er lavet, så fantastiske, seje kvinder og mødre ikke skal gå rundt med fortvivlelsen over en krop der ikke lever op til forventningerne efter en fødsel

Og det er lavet, så kvinder kan få hjælp til at genopbygge kroppens styrke - og tilliden til den igen. Efterfødselstræning hos SOLHEIM handler om at få kroppen tilbage. Det handler om at få en bækkenbund der kan holde til fysisk aktivitet. Det handler om at få de nødvendige redskaber til at træne med en krop hvor en kropsdel er svagere end resten af kroppen. Og sidst men ikke mindst, handler det om at møde faglig vejledning og fællesskab som ser alternativer til flere knibeøvelser, bootcamp eller operation

Træning med SOLHEIM forbedrer:

• Din bækkenbundsfunktion
• Din kernefunktion og mavemuskler, så du kan komme af med ryg- eller bællensmerter og en mave, der bliver ved med at se gravid ud.
• Din kropsbevidsthed og fysiske velvære.
• Din fysiske styrke, og muskelsamspil i hele kroppen, så du kan lave et aktivt liv og vende tilbage til din foretrukne træning.
• Dit overskud og giver bedre kvalitet på den søvn, du får.
• Dit åndedræt og oplevelse af ro i kroppen.


Find tilbage i din krop efter fødslen

• Uden at få besked om blot at lave endnu flere knibeøvelser
• Uden at få besked om at træne hårdere og med mere belastning, før du er klar (og faktisk kan du komme meget langt uden den hårde belastning)
• Uden at overse, at din mave først responderer på træning når vi håndterer de delte mavemuskler
• Uden at overse, at din bækkenbund skal hjælpes til at tåle funktionel belastning – og at det kræver funktionel træning.
• Uden frygt for at du aldrig mere må træne din mave fordi du har delte mavemuskler
• Uden at stå med små børn og en træningsplan der slet ikke kan holde til en travl familiehverdag
• Uden at skulle slæbe baby med til træning ud af huset
• Uden at stå uforberedt hvis du alligevel kommer til at behøve en operation for at komme problemet endeligt til livs, men i stedet have den bedste forudsætning for at hele og genoptræne
SOLHEIMs onlineforløb er udover træningsmoduler og træningsvideoer, et træningsunivers og fællesskab med masser af hjælpemateriale, ubegrænset online support, samt individuel vejledning over Teams ved behov.
Created with