Er du kvinde, er du ny mor, eller ikke-så-ny mor?

Træn klogt på bare 6 uger – bevæg dig stærkt på 3 måneder

Det er særlig vigtigt for os kvinder, at den træning vi vælger, rent faktisk virker. 40 % af alle kvinder har delte mavemuskler 6 måneder efter fødsel. Mange går i årevis med en svag bækkenbund.  Træner du med hård belastning efter en graviditet inden kernen er stabil, selv mange, mange år efter du fødte, kan det forhindre dig i at få den stærke og velfungerende krop som du ønsker.

Ja, jeg mener det virkeligt når jeg siger mange, mange år. De fleste af os forventer, ofte uden at være bevidst om det, at de mest almindelige efterfødselsgener (eksempelvis delte mavemuskler eller en svag bækkenbund) er historie, så snart vi kan løbe uden at lække, eller når vi 8 år senere endelig får mere luft til at der skal ske noget med den træning.

Delte mavemuskler eller ej – efterfødselskroppen er en del af livet, resten af livet

Den er ikke noget der for evigt er fikset af 12 x efterfødselstræning, eller mens du er på barsel. Din krop har udrettet et eller flere mirakler. Og nu er det dig, der skal træne derefter.

Misforståelsen om, at efterfødselgenerne tilhører en afgrænset, kort tid efter fødsel,  er en stor medvirkende faktor til, at kvinder lever med urinlækage til træning, Rectus Diastase (ofte kaldt ”delte” mavemuskler) eller organer der ikke bliver på sin plads (f.eks. nedsynkning af urinblære eller livmoder). Ja, jeg sagde lever med – fordi mange af os får besked på netop at leve med det. Eller vi ved ikke, at problemet faktisk er udbredt og at der kan gøres noget ved det. Og endnu værre – vi får ofte ikke at vide hvad vi kan gøre ved det. Og rigtig mange oplever at de ikke har fået at vide hvad de bestemt ikke burde have gjort, især med hensyn til træning, før det er for sent. Det samme gælder ofte for kvinder der ikke har født, hvor mange lignende gener kan dukke op når overgangsalderen melder sin ankomst.

SOLHEIM specialiserer sig i træning der gør, at færrest muligt kvinder oplever dette, mens vi får kroppen tilbage.

PS! Efterfødsels gener er ikke ualmindelige selv 10-12 år efter sidste fødsel, og det er ikke for sent at gøre noget ved det!
Du kan læse mere om dette på min blog

ja tak, tag mig tilbage til produktet