Om 2018-06-26T11:48:08+00:00
Elin Solheim

Om Elin Solheim

Elin Solheim (f. 1975 i Norge) er kvinden og moren der udviklede SOLHEIM i 2013, og som siden hen har stået for den videre udvikling og drift. Hun er fysioterapeut, iværksætter, forfatter og underviser, og har over 20 års erfaring som fysioterapeut og underviser i bevægelse, herunder også gennem dans og yoga.

I årene 2007 – 2011 fik hun med sin mand Nikolaj 3 piger, som blev født lige i rap af hinanden. Det blev grundlaget for en omfattende søgen efter- og udvikling af mere viden om træning af kvindekroppen, en nysgerrighed som stadigvæk driver SOLHEIMs udvikling hver dag. Og i dag gør at Elin også underviser andre professionelle i dette.

Læs hvad Elin selv fortæller om udviklingen af SOLHEIM

Jeg kan simpelthen ikke lade være med, at ville forstå tingene til bunds!

Med SOLHEIM blev mit liv som mor til 3 forenet med min faglighed og viden. Visionen var oprindeligt, at dele min egen førstehåndserfaring som hårdt presset 3-barns mor der finder en kalender-bæredygtig vej til, at få kroppen tilbage på sporet. At vise en vej der åbner mere realistiske muligheder til at investere i en stærk krop, trods tårne af vasketøj og snotnæser, eller et travlt og krævende arbejde.

Hen ad vejen blev jeg opmærksom på, at det ikke kun handlede om at træne nok; at finde tiden. Men lige så meget om, at træne på en måde hvor det rent faktisk har effekt, og rent faktisk gør kroppen mere velfungerende i tillæg til stærkere. Hvorfor kæmper så mange kvinder med ”delte mavemuskler” og en utæt bækkenbund? Jeg opdagede at for rigtig mange kvinder, er delte mavemuskler, eller Rectus Diastase, samt udfordringer på bækkenbundens funktion, nedsynkning af underlivets organer, åndedræt, stress og søvn aspekter som i virkelig høj grad spiller ind på vores træning og effekten af den. Det er er især vigtigt når vi har født, men spiller faktisk en central rolle faktisk enten vi har født eller ej.

Jeg blev selv overrasket over, at min krop ikke kunne det samme efter hver graviditet, og jeg blev ydmyg overfor, hvor svært det kan være ikke blot at komme i gang – men at komme til at kunne det samme som før.

Visionen for SOLHEIM er at vi kvinder forstår og håndterer disse aspekter af vores krop bedre når vi træner og bevæger os stærke.

Vi kan simpelthen ikke løbe fra vores anatomi, bogstaveligt talt.

SOLHEIM er nu i dag et konstant voksende online træningsfællesskab for kvinder, et hav af viden om træning for kvindekroppen og et online forløb der tilrettelægger det hele for dig. Det handler ikke om den perfekte krop – men om den velfungerende krop, som du også er glad for og har det godt i. At den kan det du vil.

Mere end noget andet ønsker jeg at give videre, at du lykkes med at holde din krops funktion og styrke ved lige i disse travle år med børn, familie, eller et krævende arbejde – hvor kontrol over tid og overskud ikke er en del af pakken.

Så du kan fortsætte med at have travlt med at leve dit liv.