Project Description

“Før jeg startede gik mine tanker på om jeg ville få noget ud af det da jeg som tidligere rytter og crossfit-instruktør føler mig stærk generelt.

– Men jeg er blevet rigtig glad for det overskuelige program og bedst af alt, så kan jeg mærke og se en forskel. Jeg kan se at min mave er fladere og føle veltilpashed i hele min krop, og særdeleshed i min bækkenbund. Jeg er faktisk der at jeg får en smule ubehag i kroppen hvis jeg skipper træning ;)”

Ved afslutning:

Jeg vil bare fortælle hvor glad jeg har været for det! Dit program har helt klart været en afgørende faktor for at jeg har kunnet gennemfører politiets optagelsesprøve allerede 3,5 måned efter fødslen af min dejlige søn.
Hele måden det er sat op på gør det super overskueligt mens man har et lille spædbarn og gerne vil igang med at gøre noget for sin krop igen.
– udover kan jeg prale af at ha’ en helt flad mave med begyndende six-pack her næsten 7 måneder efter fødslen – og det er uden tvivl dine øvelser der har hjulpet min krop til at finde den rigtige kontakt igen – og det er skønt!”