Kvinde bevæg dig stærk

Slut med junktræning!

KVINDE bevæg dig stærk – Slut med junk-træning handler ikke blot om øvelser, der skal gøres, til du er stærk nok. Det er et mindset og en erfaring, som holder dig stærk hele livet. Bogen er din bedste ven, når du følger SOLHEIMs onlineforløb. Begge dele kan også anvendes hver for sig.

Bogen er skrevet til kvinder

Bogen er for kvinder i alle aldre – både de, der har født, og de, der ikke har. De fleste kvinder kan forebygge og undgå hyppige, men ofte oversete gener som ufrivillig vandladning, bækkensmerter, delte mavemuskler og fysiske gener ved samleje. Det kan de gøre ved at være mere opmærksomme på det, du lærer i denne bog

Bogen giver dig

  • Indblik i personlige oplevelser og erfaringer med at ændre tilgangen til træning.
  • Forklaringerne på, hvorfor det er vigtigt.
  • Praktiske eksempler, fotos og QR-koder til vejledningsvideoer.
  • Eksempler på træningsprogrammer.
Drag to resize
Bevægelserne i dine vågne timer fylder tidsmæssigt langt mere end tiden på træningsmåtten. Derfor er dine hverdagsbevægelser mindst ligeså vigtige, som de specifikt korrigerende og styrkende øvelser, du laver, når du træner. For de fleste betyder dette, at de har et stort, uudnyttet potentiale til at få en velfungerende og stærk krop.

I bogen præsenterer jeg en ny tilgang til kvinders træning. Effektiv træning handler om kvalitet og om at bevæge dig rigtigt i dagligdagen end om blot at træne mere og hårdere i fitnesscenteret. Det centrale for mig er, at vi tør se med nye øjne på, hvorfor og hvordan vi kvinder træner.

Der findes en smartere og mere effektiv måde at træne på, som gør, at vi kan præstere fysisk med en krop, der fungerer. Vi kan få en veltrænet og velfungerende krop og samtidigt nøjes med at træne mindre, men klogere!

Læs også debat indlæg i Politiken
Lektørudtalelse her
Created with