Husk: Du får gratis individuel Teams session med Elin når du følger ONLINEFORLØBET!

Funktionel træning af bækkenbund og rectus diastase

Et webinar for dig der er nysgerrig

Tak for du kiggede med, jeg håber vi ses en anden gang! 

Skab resultater med fokus på kernen i genoptræning

Når vi genopbygger kroppens styrke med udgangspunkt i en stærk og velfungerende kerne, øger også tilliden til kroppen. Det er især vigtigt for kvinder hvor kroppen har været igennem store forandringer i graviditet og fødsel. Men overraskende mange kvinder har fortsat brug for det selv mange år efter sidste fødsel.

Derfor er specifik viden om kvindekroppens anatomi og fysiologi nødvendigt, så som sammenhæng mellem bækkenets organer, bindevæv, muskler og kernens funktion i øvrigt. Lige som viden om bindevævets støttesystem er centralt:

Systemet  der udgør ophæng, støtte og påvirker funktionen i organer, påvirker muskelkraft og overføring af kraft, samt mobilitet, og lader sig påvirke i livets mange faser og cykluser.

Og ikke mindst min passion for at formidle, at bækkenbunden kan og bør trænes funktionelt. Så træningen er mere end et funktionsknib, og den kan komme til at genvinde spontan funktion i bevægelse igen. Ligesom maven, der kan og bør trænes med mere end mavebøjninger, og gerne med hele kernen i samspil.  

Vil du lære mere?

Få flere redskaber i din tilgang til mave- og bækkenbundstræning – også selv om du ikke er gynobs-fysioterapeut. Ps! Det kan anvendes til alle der har et bækken og en rygsøjle…

 

Vil du læse mere?

Åben yogaworkshop: Det kvindelige bækken og bækkenbunden

Denne workshop tager udgangspunkt i sansebaseret yoga og bindevævsstrukturer. Det foregår sammen med Yogalærer Maria Allingham, som giver ud af sine lækre flows. Og mig, som belyser den praksis ud fra viden om det kropsomsluttende fasciesystem, både anatomien og sansningen. 

Dersom du ønsker at få besked som det første om næste online event, Webinar eller nye kurser ude i den virkelige verden - så send mig en mail ved at KLIKKE HER