”Jeg fødte sidste gang for 16 år siden, og min kerne var i en sørgelig forfatning.
Onlineforløbet har hjulpet mig meget,
og jeg kan nu løbe igen.”

Kunderne siger...

Mor til 2:

I denne uge har jeg været forbi lægen, fordi mine delte mavemuskler (rectus diastase) 6 mdr. efter fødslen stadig bred. Jeg har fulgt Elins program meget struktureret, og var lidt frustreret over, diastasen slet ikke samler sig.
Lægen mærkede på min mave og sagde:
“Jeg tror aldrig, jeg har mærket så stærke og spændstige mavemuskler på en, der har født for et halvt år siden.
Jeg spurgte, om det kun var i siden, altså der hvor diastasen ikke er, men hun sagde, det er over det hele, også i midtlinjen. Inden hun mærkede på mig, snakkede hun om operation (som jeg ikke er interesseret i), og efter sagde hun:“Glem alt om operation og fortsæt med dine øvelser, for det virker”.

Mor til 2:

Jeg har tidligere haft abonnement hos dig et års tid. Derudover har jeg haft en enkelt konsultation hos dig. Jeg har jo været SÅ glad for begge dele.

Der har været så god effekt af træningen for mig, at jeg er gået fra at have problemer med at spille tennis for et år siden, til at jeg nu kan spille 4-5 gange om ugen - uden problemer. Jeg har hver gang jeg spillede tennis brugt nogle stående opvarmningsøvelser fra onlineforløbet med fokus på lænd og underliv (få det godt aktiveret), og strækkene til efter træning.

Desuden blev min mave bare så pæn igen. Jeg havde ingen betænkeligheder ved bikini i sommers, og var ret fast i diastasen (de delte mavemuskler) allerede inden jeg skruede op for tennis. Jeg benytter også motionscykel (oprejst stilling) som puls træning og lærte at svømme crawl, som også var fantastisk vintertræning for mig.

Jeg kan også supplere med, at jeg aldrig før har været så trofast mod et træningsprogram, fordi jeg hurtigt kunne mærke at det gjorde så godt for mig og var så simpelt/enkelt at benytte i en travl hverdag! Flere af modulerne var jeg så glad for, at jeg har gennemført dem flere gange end minimumskravet.

Førstegangsmor:

Efter et halvt år med SOLHEIMs onlineforløb ser jeg resultater:
Jeg har helet mine delte mavemuskler (rectus diastase)!
Udover at min mave er helet, har jeg fået en bedre kropsholdning og en stærkere kerne end nogensinde før.
Nu er jeg så småt begyndt at genoptage anden træning, og her kan jeg mærke, at jeg er mere stabil, end jeg har været før. Jeg kan se, at det var umagen og ventetiden værd.
Jeg ser det som den bedste investering, jeg kunne gøre for min krop.”

Mor til 3

SOLHEIMs onlineforløb har betydet alt for mit kropslige velbefindende. Jeg har født 3 børn og har døjet rigtig meget med bækkenet alle 3 gange ( sad i kørestol i 2. graviditet ). Jeg startede 7 mdr. efter 3. fødsel, og sikke en forskel! Mine andre efterfødselsforløb kan slet ikke sammenlignes med dette. Det virker virkelig ! Elin har min varmeste anbefaling og jeg syntes ALLE kvinder skulle have et forløb hos SOLHEIM.

Mor til 3

Gennem de simple, men effektive øvelser, som SOLHEIMs onlineforløb består af, har jeg genvundet kontrollen over min bækkenbund efter tre fødsler. Og maven er blevet strammet op, så den ikke længere hænger på samme måde.
Jeg har også stor glæde af hverdagsbevægelserne, der gør, at jeg får trænet min bækkenbund, selv når jeg hænger vasketøj op. Og så er jeg vild med filosofien om, at man ikke starter forfra – men at man starter igen😊

Mor til 2

Jeg havde en af de større grad 3-bristninger under min fødsel for 6 år siden og de frarådede mig faktisk at føde vaginalt for 1,5 år siden. Jeg takkede dog pænt nej til kejsersnit. Jeg var kommet langt med træning og stolede på at jeg kunne komme mig godt efter endnu en fødsel.
MEN de sidste 6 år har jeg ikke kunne hoppe, hverken på gulv eller i trampolin med min datter. Jeg ved du ikke anbefaler, at man har som ultimativt mål at hoppe i trampolin, men det har så stor værdi for mig, der altid har dyrket gymnastik, at jeg kan hoppe med mine børn, bare 5 minutter uden nogen større udskejelser. Jeg har ikke det store behov for at løbe.
Men når jeg underviser, har jeg brug for at kunne vise et hop, og det har virkelig hæmmet mig, at jeg ikke engang kunne hoppe til Bom Tjikka Bom med Kaj og Andrea eller vise et enkelt op-hop i minitrampolinen, så de ved hvad de skal.

Men det kan jeg nu! Uden at jeg har gjort andet end at fokusere på dine principper og træne så optimalt som muligt, med fokus på kroppens indre styrke og kerneaktivering. Jeg kan holde mig når jeg skal på toilettet, og i går kunne jeg vise hvordan jeg gerne ville have pigerne til at hoppe hen af en airtrack med spændt krop, og jeg kunne vise en dans pigerne havde lavet, foran deres forældre, uden dryp! Jeg var næsten grædefærdig af glæde, da det efter hele gymnastiktimen, gik op for mig, at jeg ikke en eneste gang havde være bange for at tisse igennem.

Så tak. Tak for dig og din tilgang til kroppen efter fødsel!

Mor til 1

Jeg har været lykkelig for at starte på onlineprogrammet. Jeg elsker at styrketræne og havde tyngdefornemmelse, som nu næsten er væk. Det er faktisk 2 år siden, jeg fødte nu, men absolut højaktuelt for mig.

Alle kvinder burde bruge SOLHEIMs onlineforløb.

Mor til 2, og konkurrenceløber

Jeg kan nu løbe ture uden at lække. Det virker også til at jeg kan løbe lige før menstruation.

Jeg er virkelig glad for at jeg er kommet i gang med dette forløb – den vigtigste træning af alt det jeg træner som konkurrenceløber.

Mor til 2

Jeg har oplevet det vildeste: Jeg har hoppet i trampolin uden at tisse i bukserne ̶ efter bare 1 måneds træning på SOLHEIMs onlineforløb!

Mor til 1

Jeg er på modul 2, og kan allerede mærke efter 1 måneds træning, at jeg har ændret min kropsholdning. Jeg føler mig stærkere nu, og sætter også pris på roen og kontakten med min egen krop, som jeg mærker under strækøvelserne i programmet.

Mor til 3

Efter 3 fødsler, efterfulgt af “almindelig ” træning i et træningscenter, som endte med et navlebrok, valgte jeg at opsøge en fysioterapeut, som henviste mig til at starte SOLHEIMs onlineforløb. Forløbet har givet mig troen tilbage på, at løbet ikke er kørt – og at jeg også 10 år efter første fødsel kan træne mig tilbage til en stærk mave og en tæt bækkenbund. Troen på, at det nok kan lade sig gøre, hvis jeg bare er ihærdig og tålmodig, betyder simpelthen så meget!

Mor til 3

Med Elin Solheims grundige øvelsesvejledninger og tidsmæssigt overskuelige onlineforløb har jeg de bedste rammer for min hjemlige træningsrutine. Onlineforløbet giver mig mulighed for at træne hvor og når som helst, og Elins motivation og kompetence er altid lige ved hånden. Jeg oplevede hurtigt en forbedret kontrol over min bækkenbund og stærkere mavemuskler, og jeg har derfor stor tillid til Elins viden og erfaring med træning af kvindekroppen. Som en ekstra bonus har jeg fået en øget kropsbevidsthed og fokus på min holdning og mine bevægelser fra jeg vågner til jeg går i seng. Tusind tak for et godt forløb!

Mor til 2 og fysioterapeut

Før min anden graviditet havde jeg delte mavemuskler med 3 fingers bredde (rectus diastase) og inde i midten var der meget blødt. Under min anden graviditet voksede dette til 4 fingers bredde, da det var på sit højeste. Men allerede 10 dage efter fødslen er jeg nu nede på to fingers bredde. Udelukkende ved hjælp af kroppens egen spontane heling og dine basis øvelser.

Mor til 2

Jeg har fået så meget mere velvære i min krop, og jeg ved, hvordan jeg træner mine delte mavemuskler (rectus diastase). Jeg har fået en masse muskler, jeg ikke anede, jeg havde, OG jeg har fået kureret mit skæve bækken.

Mor til 3

Jeg fødte første gang for 14 år siden. Dine øvelser styrker min mave, bækkenbund og hele kroppen på en gang, og nu er min mave og bækkenbund stærk i alle mine hverdagsbevægelser! Tak.

Mor til 1

Jeg har fået så meget viden ved at følge dit onlineforløb og læse din bog. Jeg ville ønske, jeg havde fået al den viden endnu tidligere i mit barselsforløb. Det ville jeg haft stor glæde af!

Mor til 3

Det har været en øjenåbner for mig, at kombinere bækkenbundstræningen med anden funktionel træning, samt at tænke det ind i min hverdag.
Jeg fik forløbet anbefalet af en bekendt der er fysioterapeut, og da jeg læste nærmere om det, var det en gennemarbejdet og troværdig beskrivelse af hvorfor man skal træne som Elin Solheim anbefaler.
Jeg mærker allerede en øget kontakt og kontrol over kernen og bækkenbunden (er kun på modul 1). Det beviser for mig at dette var det rigtige valg af træningsforløb.

Mor til 2

Jeg har helt konkret fået en meget stærkere krop af SOLHEIMs onlineforløb. Jeg er sluppet af med et skævt bækken (allerede efter modul 1)! Jeg er blevet mere bevidst om mine hverdagsbevægelser, og så har jeg haft meget gavn af den balancerede tilgang til træning, hvor der er respekt for kroppen og livet udenfor træning også.

Mor til 3

Efter to graviditeter og tre børn er min bækkenbund brugt. Har de sidste to år haft her-og-nu-blære og haft max et par minutter at løbe på. I går kom jeg udmattet hjem efter 14 timers arbejdsdag og dejsede omkuld uden før-natten-vandladning. Dette ville normalt afføde mindst én tur på wc inden midnat, men jeg blev først vækket kl. 4 af tvilling 1. Og jeg nåede ind til hende at trøste, løfte hende op og bære hende ind til manden, inden jeg i ro og mag satte mig til rette på toilettet. Totalt succes!

Mor til 3

Selv 12 år efter første fødsel og 7 år efter sidste er der effekt.
7 år efter tredje og sidste fødsel havde de røde alarmklokker blinket længe i forhold til smerter fra lænden. Jeg vidste godt, at det var fokuseret og specifik træning samt ændring af mine bevægelser i det daglige, der skulle til, og jeg havde dårlig samvittighed. En morgen kunne jeg knap sætte mig på min cykel på grund af lændesmerter. Jeg måtte indse, at ville jeg kunne gøre de ting, jeg holder af at gøre, var det nu, jeg skulle gøre en indsats for at få kroppen på ret køl igen. Her 10 uger efter jeg er gået i gang med det onlineforløbet hos SOLHEIM er mine delte mavemuskler (rectus diastase) mindsket til 1 fingers bredde fra 4-5 fingre ved start OG mine lændesmerter er markant mindsket. Og ja, det er et træningsprogram på en måtte, men det er overskueligt tidsmæssigt og så meget mere end det, da der er meget fokus på de gode bevægelser i hverdagen. Motivationen kommer helt af sig selv, når effekten mærkes så tydeligt.

Mor til 2

Før jeg startede, gik mine tanker på om jeg ville få noget ud af det, da jeg som tidligere rytter og crossfit-instruktør føler mig stærk generelt. Men jeg kan mærke og se en forskel. Og jeg er blevet rigtig glad for det overskuelige program. Jeg kan se at min mave er fladere og føle veltilpashed i hele min krop, og særdeleshed i min bækkenbund.

Onlineforløbet har desuden helt klart været en afgørende faktor for at jeg har kunnet gennemfører politiets optagelsesprøve allerede 3,5 måned efter fødslen af min dejlige søn.

Hele måden det er sat op på gør det super overskueligt mens man har et lille spædbarn og gerne vil i gang med at gøre noget for sin krop igen.

– udover kan jeg prale af at ha’ en helt flad mave med begyndende six-pack her næsten 7 måneder efter fødslen – og det er uden tvivl dine øvelser der har hjulpet min krop til at finde den rigtige kontakt igen – og det er skønt!

Mor til 2

Jeg har været SUPER glad for træningen.
Jeg fik rigtigt hurtigt genoprettet min styrke…der var helt i skoven efter to graviditeter lige efter hinanden. Derfor kan jeg nu genoptage min almindelige træning, og jeg anbefaler dig til alle mine med-mødre! Jeg har i øvrigt haft “springerknæ”…..der faktisk er blevet et helt almindeligt knæ nu. Det er uden tvivl dine øvelser der har hjulpet.

Mor til 2

Jeg er i gang med modul 3, og allerede hurtigt i forløbet kunne jeg mærke, at jeg var blevet stærkere i min krop. Jeg har fået en anden styrke i kroppen end jeg har haft længe!

Mor til 2

Jeg begyndte på SOLHEIMs onlineforløb, fordi jeg havde rectus diastase og ofte ondt i kroppen. Jeg har fulgt programmet fra ende til anden, og blev færdig for et år siden. Jeg havde tit lange pauser i forløbet og var også ved at melde fra et par gange.

Men hvor er jeg glad for jeg ikke gjorde det! Onlineforløbet har givet mig en flot holdning (folk kommenterer på at jeg går og står flot) og måske vigtigst af alt, jeg har ikke ondt mere. Jeg har fået en helt anden kropsbevidsthed, jeg er gladere for min krop, jeg har fået en viden, som jeg bruger hver gang jeg træner og når jeg bevæger mig i hverdagen.

Mor til 3

Jeg har som mor til tre haft rigtig god effekt af at træne efter SOLHEIMs onlineforløb. Jeg har altid løbet meget, men efter tredje barn fik jeg smerter i bækkenet og lænden, og jeg måtte indstille løbeturene. Da jeg begyndte at træne min kerne funktionelt i onlineforløbet, med fokus på bækkenbund og vejrtrækning, blev smerten mindre. Jeg begyndte at føle mig stærk, fik bedre kropsbevidsthed, og løbeturene kunne lige så stille begynde igen uden smerte!

De professionelle siger…

Micha Grøn, gynækologisk-obstretisk fysioterapeut www.michagron.dkwww.empelvic.dk

Jeg anbefaler SOLHEIMs onlineforløb til mine patienter. Jeg er vild med, at Elins tilgang er mere end træning – det er intelligent bevægelse af kroppen. Det er øvelser, der hjælper dig til at genfinde kroppens balance og naturlige styrke, hvor hver bevægelse integrerer samarbejdet i mellem åndedræt, bækkenbund og kerne. Det er blid men effektiv træning, som afhjælper eller forebygger gener efter en graviditet og fødsel, og som alle kvinder skal forkæle sig selv med.

Gry Senderowitz, specialiseret jordemoder, www.grysenderovitz.dk, www.empelvic.dk

Elin besidder den svære kunst både at være klog, nysgerrig og en respektfuld formidler. Hun ved, at intet betyder noget, hvis det ikke når mennesker i en form, som gør dem friere i netop deres liv! I mit jordemoderfaglige og sexologiske virke er hun en unik sparringspartner! Jeg anbefaler hende på det varmeste både til hvert enkelt menneske og til fagpersoner, som ønsker at nå længere med sundhedsfremmende kropsarbejde.

Anja Bay, Fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel™ www.smertefrifødsel.dk

Elin har begået en genistreg med sit online-forløb til dig, der har født og vil i form igen.
Det er simpelt, effektivt, tager udgangspunkt i din hverdag, det er formidling, når det er bedst – og helt ærlig, hvem af os får nogensinde brugt abonnementet til fitnesscenteret? Her kan du logge ind, når det passer dig og træne, når du har tid. Jeg giver det mine varmeste anbefalinger til alle, der vil have en god rutine med at komme i form efter fødslen. Elin kan sit kram!

Camilla Hofman Hansen, Fysioterapeut, www.klinikfordeltemavemuskler.dk

Rectus diastase, og de relaterede problematikker, der ofte ligger i kølvandet på den ubalance, det har medført og som ligger i relation hertil, har et stort behov for opmærksomhed. SOLHEIMs onlineforløb er et gennemført koncept, der tager klienten på en vaneændrende rejse, der ikke blot skal bidrage til et træningsforløb, men en mental proces, hvor den enkelte skal lære at begå sig og tilpasse sin hverdag og hverdagsbevægelser mest hensigtsmæssigt. Men vigtigst for mig som fagperson, så er Elin, som jeg ser det, den fagperson i Danmark der har fingeren på pulsen ift. den viden, der skal hjælpe patienterne til den bedste behandling. Der er mange kandidater på banen og jeg har været opsøgende på de fleste, men Elins forløb er et skridt foran. Jeg kender ikke Elin privat, men har skrevet denne kommentar for at støtte hendes rejse i at udvikle sit online forløb bedst muligt. Tak for din indsats med at nørde ned i teori og evidens, så vi andre kan nyde godt af det og bære det ud i praksis!

Mette Villadsen, fysioterapeut & indehaver Aalborg Bækkenklinik, www.aalborgbaekkenklinik.dk

Elins univers af øvelser med funktionel tilgang til det muskulære samarbejde omkring bækkenbund og kerne har været et supergodt supplement til min værktøjskasse som mangeårig fysioterapeut specialiseret i underlivs- og bækkenrelaterede problemer.

Mia Nadja Gad Olsen, fysioterapeut, www.gadfys.dk

SOLHEIMs onlineforløb for kvinder bygger i bund og grund på en universel tilgang for hvordan vi som mennesker bruger vores krop optimalt i hverdagen. Ud over selve træningsforløbet kan man også følge hendes refleksioner og faglige overvejelser på bloggen – skrevet på en måde som både mennesker med og uden en sundheds professionel baggrund kan få noget ud af. Jeg selv både træner med på onlineforløbet, og har taget hendes kurser – begge dele noget jeg på det varmeste vil anbefale andre at gøre.

Vibeke Utzon, fysioterapeut, Virum Fysioterapi, www.virum-fysioterapi.dk, www.vibekeutzon.dk

Jeg vil på det varmeste anbefale Elins onlineforløb. Ikke kun til nybagte mødre, men til ALLE. Jeg har fået større forståelse for, hvordan kroppen arbejder, og kernen er vigtig for vores formåen og funktionalitet. Har selv født 3 børn, og som kropsfikseret fysioterapeut ikke været opmærksom nok på, hvor stor betydning kernens styrke har for resten af kroppens præstationsevne, før jeg lærte Elin at kende. Det var først 6 år efter min sidste fødsel. Som mange andre var jeg ude at løbe få uger efter mine fødsler, og styrketrænede med tunge kettlebells. Jeg mærkede tydeligt på egen krop, hvor uhensigtsmæssigt det er for bækkenbunden og kernen. Derfor har jeg måske haft ekstra god succes, med at overføre alt det jeg har lært af Elin, til alle de deltagere jeg har på mine pilateshold, samt efterfødselshold.

Som fagperson vil jeg varmt anbefale Elins kurser. Hun er både teoretisk og i praksis engageret og meget velfunderet. Hun forstår at overlevere hendes viden på en måde, så alle kan være med. Imponerende hvilket arbejde hun lægger i at gøre en forskel for hendes kunder.

Camilla Holm, fysioterapeut, www.camillaholmfysio.dk

Jeg har arbejdet med SOLHEIMs onlineforløb både privat og professionelt med stor succes. Jeg har selv udviklet delte mavemuskler (rectus diastase) og havde problemer med stress inkontinens efter min anden fødsel. Træningen har gjort en forskel for mig personligt, men også for mine klienter på klinikken. Træningen er oplagt til kvinder efter en fødsel, men henvender sig egentlig til en bred målgruppe som vil have “en sikker base” i form af en stærk og tryg krop til hverdagens udfordringer. Især fokus på hverdags bevægelserne er yderst brugbare.

Jeg har som fysioterapeut fået et redskab jeg nu bruger på næsten daglig basis i klinikken til diverse problematikker hos kvinder. Personligt har jeg fået styr på min bækkenbunds funktion og rectus diastase.

Jeg kan varmt anbefale SOLHEIMs online forløb til både klienter og kolleger!

Stinne Mosumgaard Tange, fysioterapeut, www.nordthyklinik.dk

SOLHEIMs onlineforløb er yderst relevant for rigtig mange mennesker.Det er godt teoretisk underbygget, det fungerer rigtig fint i praksis, og jeg ser resultater i klinikken.Elin er med på sidelinjen og er klar til at hjælpe og vejlede både mig som fagperson og andre, der følger hendes programmer.Træningen giver mening, og det er bestemt udslagsgivende i forhold til motivation og resultater hos den enkelte.

Elin får mine bedste anbefalinger.

Birthe Matzen Bech, sundhedsplejerske i Rudersdal Kommune

Jeg taler altid med mødre om vigtigheden af at de kommer i form efter fødslen. Vigtigheden af at træne bækkenbund og kerne, inden de begynder på løb, Cross-fit og andre bækkenbundsbelastende sportsaktiviteter, så de undgår inkontinens. Desuden har en velfungerende bækkenbund betydning for sexlivet.

Så spørger mange “Hvordan skal vi få tid til det?” Her har Elin udviklet et flot onlineforløb.

Et onlineforløb som forener det fysiske behov for træning, med vilkårene i en travl hverdag som mor. Det er et komplet onlineforløb, som leder en sikkert gennem faserne, mens man bliver stærkere, og holder en motiveret undervejs. Jeg ser det som et realistisk bud på træning, som får bækkenbund og mave til at fungere godt igen, men også gør det muligt at få det gjort. Ved at følge konceptet opnår man at blive stærkere, og gøre noget godt for sig selv som mor, uden at lægge yderligere tidspres på sig selv ved at skulle ud af døren og få træningen til at passe ind i kalenderen!

Created with