Husk: Du får gratis individuel Teams session med Elin når du følger ONLINEFORLØBET!

Sådan opdager du at du går med passive baller

 
Oct 13 / Elin Solheim

Sådan opdager du at du går med passive baller

Her er tippet til at vække ballerne når de sover!

Har du lagt mærke til, hvordan dine hæle rammer jorden, når du går? Eller prøvet at gå i minimalistiske sko og fået ondt i hælen? Eller prøvet at få de baller til at arbejde når du går, men uden held?
Når du går så man hører det herfra og til Thy – med klaskende fødder eller hæle der hamres i jorden….er der gerne passive baller på spil.
Du kan lære at gå som en Ninja – lydløst men stærkt.

I videoen her viser jeg hvordan en hæl der kan høres når den rammer jorden, eller en hæl der gør ondt når du går i minimalistiske sko kan være et tegn på dette: Du bruger ikke dine baller, når du går:

 
 
 
 

Helt basalt, handler det, om at lade din fod lande blødt, og lydløst som muligt

 
Og når du følger instruktionen i videoen, om at lade dine baller arbejde mere i det ben, der er bagerst, opdager du, at din fod arbejder mere sådan:
 
Og mindre sådan:
Jeg håber, at det giver mening for dig! Og at du går ud og leger med det – lige nu:-)
PS! Den minimalistiske sko du ser på billedet er fra Joe Nimble, og kan absolut anbefales som en kombineret vandre – og trailløbesko som også er en god overgangssko.
Har du mod på en 100 %  minimalistisk sko, kan jeg anbefale Wildling, hvor du kan få gratis fragt ved køb til Danmark (minimum 50 euro, og koden kan kun bruges en gang pr. bruger – så samle gerne til bunke). Brug koden ELIN_RUNSWILD, og du finder skoene fra Wildling her
Og skulle det virke som en stor mundfuld, at lave om på hvordan du går i dag – så check SOLHEIMs online træningsunivers for kvinder ud – der er masser af viden og et forløb der lærer dig det hele, step by step!